Nuffnang

Sabtu, 12 Oktober 2013

siti nordiana - Google Blog Search

siti nordiana - Google Blog Search

siti nordiana - Google Blog Search


<b>Siti Nordiana</b> Nafi Bercinta Dengan Nubhan - MyNewsHub

Posted: 27 Jun 2013 12:05 PM PDT


KUALA LUMPUR – Penyanyi, Siti Nordiana menafikan yang dia ada menjalinkan hubungan cinta dengan penyanyi, Nubhan, sebaliknya mengakui hubungan mereka tidak lebih daripada seorang rakan baik.

Siti Nordiana berkata dia tidak terkejut dengan gosip yang mengatakan mereka bercinta kerana mereka sebelum ini sering dilihat bersama lebih-lebih lagi selepas baru sahaja pulang daripada bercuti ke Pulau Perhentian, Terengganu.

"Nubhan adalah kawan baik saya dan kami sudah berkawan rapat sejak lebih setahun yang lalu. Saya selesa berkawan dengannya dan saya tidak terfikir pula mengenai hubungan yang lebih daripada itu iaitu bercinta

"Mengenai percutian di Pulau Perhentian itu, kami membuat keputusan bercuti ke sana selepas dia mengadu terlalu stress dengan kerjanya, apatah lagi dia baru saja selesai menjalani penggambaran drama.

"Jadi kami dan rakan-rakan yang lain dalam 8 orang kesemuanya termasuk pembantu peribadi saya, jurusolek saya, housemate saya beserta dia terus bercadang untuk ke sana (Pulau Perhentian) pada 18 Jun lalu.

"Kami ke sana 3 hari 2 malam dan ingin saya tegaskan sekali lagi bukan berdua sebaliknya bersama rakan-rakan yang lain," katanya kepada murai.com.my ketika dihubungi.

Siti Nordiana diminta mengulas mengenai gosip yang dinyatakan oleh Murai Batu bahawa kononnya mereka telah bercuti bersama di Pulau Perhentian dan ada kemungkian bahawa mereka kini sedang menjalinkan hubungan cinta.

Penyanyi lagi Guraun Berkasih yang menjadi ibu tunggal kepada Muhammad Rayyan Nakhaie, 5, sejak empat tahun lalu berkata, sehingga kini dia masih belum mempunyai teman istimewa dan belum terfikir untuk berkahwin lagi.

"Tipulah kalau saya tidak pernah terfikir untuk berkahwin lagi, Cuma saya belun berjumpa dengan seseorang yang boleh membuka pintu hati saya untuk berkahwin. Saya ada berkawan dengan teman lelaki tetapi ianya hanya kawan sahaja dan belum ada lagi yang istimewa kepada saya.

"Saya tidak terburu-buru tetapi saya berusaha untuk mencari jodoh yang baik. Apa yang penting, saya mencari lelaki yang beriman yang boleh membimbing saya," luahnya lagi.

Siti Nordiana sebelum ini pernah berkahwin dengan pelakon arwah Faizal Yusof. – Murai

Siti Nordiana Nafi Bercinta Dengan Nubhanhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/06/Siti-Nordiana.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/06/Siti-Nordiana-150x150.jpgMyNewsHub Terkini

KUALA LUMPUR - Penyanyi, Siti Nordiana menafikan yang dia ada menjalinkan hubungan cinta dengan penyanyi, Nubhan, sebaliknya mengakui hubungan mereka tidak lebih daripada seorang rakan baik. Siti Nordiana berkata dia tidak terkejut dengan gosip yang mengatakan mereka bercinta kerana mereka sebelum ini sering dilihat bersama lebih-lebih lagi selepas baru sahaja...

<p style="text-align: justify;">KUALA LUMPUR - Penyanyi, Siti Nordiana menafikan yang dia ada menjalinkan hubungan cinta dengan penyanyi, Nubhan, sebaliknya mengakui hubungan mereka tidak lebih daripada seorang rakan baik.</p> <p style="text-align: justify;">Siti Nordiana berkata dia tidak terkejut dengan gosip yang mengatakan mereka bercinta kerana mereka sebelum ini sering dilihat bersama lebih-lebih lagi selepas baru sahaja pulang daripada bercuti ke Pulau Perhentian, Terengganu.</p> <p style="text-align: justify;">"Nubhan adalah kawan baik saya dan kami sudah berkawan rapat sejak lebih setahun yang lalu. Saya selesa berkawan dengannya dan saya tidak terfikir pula mengenai hubungan yang lebih daripada itu iaitu bercinta</p> <p style="text-align: justify;">"Mengenai percutian di Pulau Perhentian itu, kami membuat keputusan bercuti ke sana selepas dia mengadu terlalu stress dengan kerjanya, apatah lagi dia baru saja selesai menjalani penggambaran drama.</p> <p style="text-align: justify;">"Jadi kami dan rakan-rakan yang lain dalam 8 orang kesemuanya termasuk pembantu peribadi saya, jurusolek saya, housemate saya beserta dia terus bercadang untuk ke sana (Pulau Perhentian) pada 18 Jun lalu.</p> <p style="text-align: justify;">"Kami ke sana 3 hari 2 malam dan ingin saya tegaskan sekali lagi bukan berdua sebaliknya bersama rakan-rakan yang lain," katanya kepada murai.com.my ketika dihubungi.</p> <p style="text-align: justify;">Siti Nordiana diminta mengulas mengenai gosip yang dinyatakan oleh Murai Batu bahawa kononnya mereka telah bercuti bersama di Pulau Perhentian dan ada kemungkian bahawa mereka kini sedang menjalinkan hubungan cinta.</p> <p style="text-align: justify;">Penyanyi lagi Guraun Berkasih yang menjadi ibu tunggal kepada Muhammad Rayyan Nakhaie, 5, sejak empat tahun lalu berkata, sehingga kini dia masih belum mempunyai teman istimewa dan belum terfikir untuk berkahwin lagi.</p> <p style="text-align: justify;">"Tipulah kalau saya tidak pernah terfikir untuk berkahwin lagi, Cuma saya belun berjumpa dengan seseorang yang boleh membuka pintu hati saya untuk berkahwin. Saya ada berkawan dengan teman lelaki tetapi ianya hanya kawan sahaja dan belum ada lagi yang istimewa kepada saya.</p> <p style="text-align: justify;">"Saya tidak terburu-buru tetapi saya berusaha untuk mencari jodoh yang baik. Apa yang penting, saya mencari lelaki yang beriman yang boleh membimbing saya," luahnya lagi.</p> <p style="text-align: justify;">Siti Nordiana sebelum ini pernah berkahwin dengan pelakon arwah Faizal Yusof. - <strong>Murai</strong></p> <p style="text-align: justify;"></p>